Maandagavond 31 oktober had radio-presentator Tam wel heel schoon volk te gast in zijn programma The Nightride op Nnieuwsradio ThalsFM.


De van origine Duitse Andrea Schön kwam naar Herentals afgereisd om promotie te maken voor haar eerste  Nederlandstalige singeltje ’ Alleen voor jou’ en voor de shownamiddag van zondag 6 november in zaal Revue, St. Magdalenastraat Herentals.

Met haar tweelingszusje Ulrike  begon Andrea Schön al op jonge leeftijd met zingen en dansen op school- en familiefeestjes. Omwille van de liefde liet Andrea haar geboortestek Beieren voor wat het was en reisde haar man achterna naar België waar ze  opnieuw haar weg zocht in de muziek.

Andrea Schön heeft de muziekmicrobe goed te pakken en werkt hard voor een plaats onder de spotlights. Het gaat Andrea momenteel voor de wind en ze is terecht trots dat ze het podium al mocht delen met enkele grote namen o.a. Dana Winner, Liliane St. Pierre, Steve Tielens, Frank Galan en Ive Rénaarts.

Andrea treed zondagnamiddag op in zaal Revue in Herentals met een grote naam uit de Vlaamse showbizz namelijk Frank Valentino.
Voor diezelfde zondag stelde Leon van Musicchassis een mooie muziekparade samen.
Met namen alsLeah Bien, Jannick, Sally en Steven Weiler zal de sfeer er zondag zeker goed inzitten in feestzaal Revue.

Tickets voor de shownamiddag met Andrea Schön en Frank Valentino van zondag 6 november kan je bestellen in zaal Revue, St. Magdalenastraat Herentals of bij Leon van Musicchassis vzw
0499 32 32 07